Carbonsteel Electric Hexagonal

Deze snaren zijn vervaardigd met de exclusieve koolstoflegering die het geluid luider maakt. Bovendien, dankzij de flexibiliteit ervan, heeft de carbonsteel een zachte touch, zijn ze gemakkelijk te bespelen zonder de bovenkant van het instrument te belasten: ze worden bespeeld door degenen die de voorkeur geven aan een "warmere" toon.

Koop hier

Chromesteel Electric Hexagonal

Deze snaren zijn voor degenen die van muziek houden zoals heavy metal, blues en al die geluiden die een metalen toon vereisen. De chroomlegering maakt de snaren sonorer en magnetischer, aangezien de functie van de pick-up is om zich te hechten aan het magnetisme van het materiaal. Dankzij het chromesteel waarvan ze zijn gemaakt, hebben ze een overvloed aan harmonische tonen die het gebruik van overdrive benadrukken.

Koop hier

Nickelsteel Electric

De Dogal NICKELSTEEL elektrische gitaarsnaren zijn het resultaat van ons onderzoek naar een kenmerkende heldere toon gecombineerd met een perfecte intonatie. 
Deze snaren worden vervaardigd volgens de hoogste normen om een hoog niveau van prestaties en een lange levensduur te garanderen. Ze zijn nauwkeurig gewonden met vernikkeld staal op een zeshoekige kern.

Koop hier