Dogal Nightclub extraflat

Deze serie heeft een perfect gladde winding die, afhankelijk van de eigenschappen van de gebruikte materialen, een zacht geluid (serie V25 V24) of een meer "scherp" geluid (serie R39) biedt dat goed past bij het gebruik van versterkers met [ventiel]technologie. De dimensionale tolerantie tijdens de productie van deze snaren is minder dan 0,02 mm, wat zorgt voor perfecte intonatie. Andere voordelen van de "Nightclub" Serie zijn de zuiverheid van geluid, het ontbreken van bijgeluiden tijdens het spelen dankzij het gladde oppervlak, grotere gemak van vingerbeweging en een langere levensduur vergeleken met ronde snaren.

Koop hier

Dogalive Acoustic Hexagonal

Deze snaren zijn vervaardigd uit een hoge kwaliteit hexagonaal staal. 
Ze worden met de hand omwikkeld met een speciale phosphor brons legering. De Dogalive snaren worden verpakt in recyclebare enveloppen gemaakt van papier dat is gemaakt met zeewier uit de lagune van Venetië. De zes snaren zijn te onderscheiden door de verschillende kleur van de ball ends.

Koop hier

Dogal Acoustic 
Roundcore

Phosphor brons snaren voor de akoestische gitaar bieden een ronder geluid, tegelijkertijd met veel sustain. 
Het bijzondere van deze snaar is de dubbele innovatieve keuze: 
1. het gebruik van een phosphor brons legering
2 de bijzondere geometrie van de kern van de snaar zelf. 
De RC148 heeft een tronde kernsnaar, die de basis vormt voor de winding in een spiraal

Koop hier

Dogal Country & Folk Hexagonal

Deze snaren zijn gemaakt van een exclusieve koolstoflegering die de snaar meer output geeft. Bovendien, dankzij zijn flexibiliteit, is het een zachte snaar die zelfs zonder aanraking van het toetsenbord gemakkelijk te bespelen is: ze worden het meest gewaardeerd door mensen die de voorkeur geven aan een "warmere" volle klank.

80/20 bronze

Koop hier

Dogal Manouche Gipsy Jazz

Deze snaren hebben een natuurlijke zijden draad tussen de ronde kern en de externe winding, wat resulteert in een volledig gebalanceerde toon. Andere belangrijke kenmerken zijn directe en langdurige nauwkeurigheid van intonatie. Materiaal: Supersilver koper gewonden op een ronde kern van koolstofrijk staal. De trebles zijn gemaakt van vertind staal wat een groot geluid produceert, zij het met een lage snaarspanning.

Koop hier

Dogalive silverwound hexagonal

Deze snaren zijn vervaardigd met een goede kwaliteit hexgonal staal. Ze zijn omwikkeld met verzilverd koper. Ze worden verpakt in recyclebare enveloppen gemaakt met zeewier uit de lagune van Venetië. De snaren zitten in dezelfde envelop en ze worden onderscheiden door de verschillende kleur van de bal.

Koop hier